Χαρτί

/Χαρτί
Χαρτί 2018-02-26T18:41:33+00:00

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το διαχωρισμό του χαρτιού από τα υπόλοιπα υλικά τα οποία τεμαχίζονται σε περίπτωση που χρειαστεί η το ζητήσει η εταιρία, τα δεματοποιεί και τα δίνει σε αρμόδιες εταιρίες για την επανεπεξεργασία του χαρτιού.

Συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε οποιαδήποτε μορφή χαρτιού όπως χάρτινα κουτιά και συσκευασίες όλων το μεγεθών κτλ.shredded-paper-pile

Γιατί να κάνουμε ανακύκλωση του χαρτιού;

Παρόλο της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας και την χρησιμοποίηση όλων και περισσότερων gadgets στην ζωή μας το χαρτί παραμένει ένα υλικό το όποιο το χρησιμοποιούμε καθημερινά στη ζωή μας. Για να δημιουργηθεί το χαρτί καταστρέφονται δάση. Δάση στα οποία οφείλουμε την επιβίωση μας γιατί αυτά μας παράγουν το οξυγόνο, μια από τις βιολογικές ανάγκες του ανθρώπου.

Γνωρίζατε ότι για τη παραγωγή ενός τόνου χαρτιού κόβονται 17 δέντρα και χρειάζεται πάρα πολύ ενέργεια και κατανάλωση νερού για την επεξεργασία του τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε 74% ατμοσφαιρική ρύπανση; Κι όμως η δημιουργία χαρτιού είναι μία πάρα πολύ δαπανηρή και ρυποφόρα διαδικασία.

Για το λόγω αυτό οι άνθρωποι από παλαιούς χρόνους προσπαθούν να ανακυκλώσουν το χαρτί, το ξύλο, διάφορα γεωργικά απορρίμματα, τη στάχτη κτλ. Γιατί λοιπόν εμείς που είμαστε πολύ πιο εξελιγμένοι από εκείνες τις εποχές και χρησιμοποιούμε ακόμη περισσότερο χαρτί να μην το ανακυκλώνουμε και να χρησιμοποιούμε περισσότερα δέντρα; Είναι υποχρέωση όλων των ανθρώπων να ανακυκλώνουν για να συνεισφέρουν στη προστασία του περιβάλλοντος και σε ένα καλύτερο μέλλον.